Wie zijn wij?

Cathelijn Thijssen

Ha! Ik ben Cathelijn, de bedenker en eigenaar van Puur Avontuur.

Mijn lagere en middelbare schooltijd heb ik in Eindhoven op de Vrije School Brabant beleefd. Ik heb goede herinneringen aan die tijd. Het in verbinding zijn met de natuur, veel theater en muziek, het Sint Jansfeest en pompoenen uithollen voor Sint- Maarten! Deze feesten vind ik nu met mijn eigen kinderen, twee mooie mannekes, ook heerlijk om te beleven!
Ik heb tien jaar bij Montessori kinderopvang gewerkt, heb de Montessori-opleiding gevolgd en drie locaties buitenschoolse opvang ontwikkeld. Daarna was het tijd om voor mezelf te beginnen. Mijn passie voor het werken met kinderen, maakt dat ik deze beslissing heb genomen. Het kind niet zien als kleine volwassenen maar het kind ‘kind’ laten zijn, met zijn eigen zelfstandigheid en helderheid van geest.
Puur Avontuur is voor mij een droom die werkelijkheid wordt, een pure opvang, puur voor het kind.

Begeleiders

Sascha van Eldik

Hoi! Ik ben Sascha, coördinator bij Puur Avontuur!

Heerlijk ontdekken in de natuur is waar ik van houd en hóe leuk is het om dat samen met kinderen te doen. Nieuwsgierig zijn, verwonderen, genieten, avonturieren, creëren, creatief zijn fantaseren; dat zijn mijn hobby’s en mijn eigenschappen die ik graag tot uiting breng tijdens de tochten bij Puur Avontuur samen met de kinderen. Zelf ben ik graag op pad met mijn fiets of met ons camperbusje. Daarnaast ga ik graag naar buiten-festivals in de zomer en ben ik meestal samen met mijn twee dochtertjes in de tuin/natuur of aan de knutseltafel te vinden.

Mariëlle Joosten

Hallo, ik ben Mariëlle, planner en coördinator bij Puur Avontuur. 

Toen ik zag dat Puur Avontuur versterking zocht, heb ik mijn avontuurlijke schoenen aangetrokken en direct een mail gestuurd.  Ik houd zelf van op pad en op avontuur gaan en ben altijd op zoek naar uitdagingen en nieuwigheden. Mijn enthousiasme voor avontuur en de natuur in gaan, wil ik heel graag delen.

De campers van Puur Avontuur zag ik regelmatig staan in Arnhem en dan dacht ik altijd, wat geweldig om tijdens de BSO-uren op pad te gaan met kinderen. Het op pad gaan geeft mij een heerlijk gevoel van vrijheid en dit gevoel wil ik graag overbrengen aan de kinderen die op avontuur gaan met Puur Avontuur. Ik geniet van de kinderen en al hun leuke verhalen en energie, ik hoop veel mooie avonturen met de kinderen te gaan beleven.

 

Joy Versteeg

Hoi, ik ben Joy! Ik heb veel gewerkt met verschillende leeftijdsgroepen, jong en oud. Maar ben gaandeweg tot de ontdekking gekomen dat werken met kinderen voor mij een tweede natuur is! Omdat ik zelf nog goed kan voelen hoe ik mij als kind gevoeld heb, besef ik mij hoe belangrijk het is dat een kind zich gehoord, gezien en begrepen voelt, zodat het zich optimaal kan ontwikkelen. Naast de opleiding Pedagogisch werk 4 heb ik ook de MBO dansopleiding afgerond en ben dan ook graag creatief bezig met beweging en dans. Ik voel me erg op mijn gemak middenin de natuur. Het liefst met een kampvuurtje, een huisje op wielen, zo primitief mogelijk. Wildkamperen is dan ook wat ik graag doe!

Eva Timmermans

Al bijna 15 jaar maak ik als zelfstandig ondernemer muzikale theater voorstellingen met actuele thema’s voor kinderen in het primair onderwijs. Ik werk ook als theaterdocent en -trainer, maar vind het heerlijk om daarnaast als vaste invalkracht aan Puur Avontuur verbonden te zijn.  Naast mijn opleiding hierin (docent theater) heb ik een opleiding activiteitenbegeleiding gedaan.
Ik houd enorm van buiten zijn; met mijn camperbus op pad gaan, roeien in de ochtend, struinen in het bos, picknicken aan de waal en spelen in de golven.
Puur Avontuur brengt mijn werk en hobby samen. Met kinderen op avontuur gaan, is te gek!